,

Platform Grebbelinie 2019

O-gen buitenactiviteit Platform Grebbelinie

Bijeenkomst Platform Grebbelinie: 29 november 2019

Bent u actief op de Grebbelinie? Of wilt u op de hoogte blijven van initiatieven, meepraten of ideeën delen over activiteiten op en langs de linie? Kom dan naar het Platform Grebbelinie op 29 november 2019!

Op vrijdag 29 november van 14.00 tot 17.00 uur zijn vrijwilligers, bestuurders, beheerders, ondernemers en andere belangstellenden zijn van harte welkom op de platformbijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats bij Educatief Centrum Grebbelinie in Woudenberg. De middag start in de naastgelegen ‘Hoeve de Beek’, thuisbasis van Stichting Grebbelinie in het Vizier.

Thema Platform Grebbelinie: bevrijding

Bevrijding is een belangrijk thema deze middag. In de verhalen van de sprekers is aandacht voor het thema Bevrijding. Mensen met initiatieven en plannen voor de Grebbelinie kunnen de munitiekist op stappen, en hun verhaal delen. We bezoeken vervolgens het Educatief Centrum en bekijken de loopgraaf en kazematten. Na afloop ontvangen alle deelnemers de nieuwe brochure die het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT), het Grebbelinie Bezoekerscentrum en de ondernemers langs de linie samenstelden.

Programma

14.00 uur – Inloop met koffie en thee
14.20 uur – Welkom door Melis van de Groep, voorzitter Platform Grebbelinie
14.30 uur – Thema ‘Bevrijding’ en pitches munitiekist
15.30 uur – Bezoek Educatief centrum en liniedijk
16.30 uur – Borrel
17.00 uur – Einde programma

 

Platformbijeenkomst Grebbelinie

Ieder jaar organiseert Gebiedscoöperatie O-gen in samenwerking met het gebied een platformbijeenkomst. Steeds op een andere locatie zodat de hele Grebbelinie aan bod komt. Terugkerende elementen van het programma zijn sprekers rond een actueel thema, korte pitches op de munitiekist, een buitenactiviteit en een borrel.

Datum: Vrijdag 29 november 2019

Tijd: 14.00 uur – 17.00 uur

Plaats: Hoeve de Beek en Educatief Centrum Grebbelinie, Brinkkanterweg 23A in Woudenberg

Oeps! We konden je formulier niet vinden.