,

Plattelandsdebat: maandag 11 maart 2019

Boer aan het roer

Iedereen is van harte welkom bij de plattelandsdebatten in de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen. De debatten vinden plaats omdat de organiserende partijen aandacht willen vragen voor het buitengebied. De aankomende verkiezingen zijn de perfecte aanleiding.

Maandag 11 maart – plattelandsdebat regio Foodvalley en Noordwest Veluwe
Het debat voor de regio Foodvalley en Noordwest Veluwe van 11 maart organiseert O-gen samen met LTO Gelderse Vallei en de Gelderse Natuur en – Milieufederatie (GNMF). Tijdens het debat gaan twaalf lijsttrekkers uit de regio met elkaar in gesprek over wat er speelt in het buitengebied. U hoort deze avond standpunten over de energietransitie, kringlooplandbouw, voedsel, natuur en recreatie. De zaal bij Beekzicht aan de Scherpenzeelseweg opent om 19.30 uur. Na een kop koffie, reageren de politici op prikkelende stellingen. O-gen maakte aansprekende filmpjes die laten zien wat er nodig is de komende vier jaar, maar ook in de periode daarna.

Kalverhouderij Beekzicht Barneveld
Ontvangst: 19.30 uur
Start debat: 20.00 uur
Einde debat met borrel: rond 21.45 uur

Lees hier het verslag van het debat voor regio Oost-Utrecht van 6 maart:

Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig
Heeft u toch vragen over de debatten, dan kunt u contact opnemen met Jan Overweg, Programmamanager gebiedscoöperatie O-gen, J.overweg@o-gen.nl