,

Milligreens lid van O-gen

O-gen lid Milligreens

Milligreens uit Barneveld is lid van O-gen. Milligreens produceert sprouts, microgreens, kiemen en cressen. De producten worden lokaal geproduceerd. Het bedrijf vindt toegankelijkheid tot schoon en vers voedsel met een minimale milieubelasting belangrijk.

De producten zijn de perfecte finishing touch voor gerechten en komen direct van de lokale kweker. Milligreens biedt al meer dan een dozijn aan smaken. Van mosterd tot pittige radijs en milde rode biet.

O-gen zorgde voor de verbinding; het idee van deze onderneming kwam tot bloei in samenwerking met een technologische partner en logistieke partij, Coöperatie Boerenhart.

Bekijk het Milligreens YouTube filmpje.

Lid worden van O-gen

Word ook lid van Gebiedscoöperatie O-gen. Lid worden betekent dat O-gen u kan helpen bij het opstarten, ontwikkelen of uitvoeren van uw initiatieven in en voor het landelijk gebied. Met een lidmaatschap verbreedt en breidt u uw netwerk uit. Nuttig! Via ons magazine, onze nieuwsbrief, onze website en onze social media kanalen ontvangt u nieuws over actuele ontwikkelingen. U bent ook van harte welkom in ons O-gen Open Café en u krijgt 10% korting bij het Grebbelinie Bezoekerscentrum.

Gebiedscoöperatie O-gen

Gebiedscoöperatie O-gen maakt zich sterk voor een krachtig en vitaal landelijk gebied in de regio Noord-Veluwe, Foodvalley, de Utrechtse Heuvelrug en de Kromme Rijnstreek. O-gen is dé partij die beleid, programma’s, projecten, goede ideeën en financiële mogelijkheden met elkaar verbindt en haalbaar maakt.