,

5 maart – bijeenkomst Boer(in) zoekt Toekomst

Boer zoekt Toekomst

Tijdens de bijeenkomst ‘Boer(in) zoekt Toekomst’ op donderdag 5 maart in Nijkerk hoort u alles over ondernemersbegeleiding voor agrariërs. U hoort deze avond over het Agroloket waar u terecht kunt met al uw vragen en over de mogelijkheden van begeleidingstraject Zicht op de Toekomst en de Agro Ondernemersscan.

In de regio Foodvalley werken agri- en foodondernemers, kennisinstellingen en overheid in Landbouwnetwerk Salentein samen aan het versterken van de agrarische sector. Door het gesprek aan te gaan en behoeften in kaart te brengen, worden agrarische ondernemers gemotiveerd om na te denken over de toekomst.

75 begeleidingstrajecten en 20 Agro Ondernemersscans

Agrarische ondernemers kunnen een beroep doen op een vrijblijvend verkenningsgesprek met een coach. Er zijn 75 begeleidingstrajecten en 20 trajecten van de Agro Ondernemerscan beschikbaar. Op 5 maart hoort u bij de Rabobank aan de Van Het Hoffstraat 24 in Nijkerk hoe u hier gebruik van kunt maken.

Programma Boer(in) zoekt Toekomst

19.45 uur – Ontvangst
20.00 uur – Opening
20.05 uur – Introductie Agroloket
20.30 uur – De Rotonde: Agro Ondernemersscan
21.00 uur – Zicht op de Toekomst: Ondernemersbegeleiding
21.30 uur – Borrel en de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek
22.00 uur – Einde

Lukt het niet om op 5 maart te komen en wilt u meer weten over Ondernemersbegeleiding, bel dan het Agroloket (werkdagen op 033 277 6390) of kom in het voorjaar naar de informatieavond in Ede. Bij het Agroloket kunnen agrarische ondernemers terecht met al hun vragen over ondernemerschap.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Deze avond wordt mogelijk gemaakt door de partners van Landbouwnetwerk Salentein waaronder de betrokken gemeenten, LTO Noord Gelderse Vallei, Gebiedscoöperatie O-gen, Schuiteman Accountants & Adviseurs, Van Westreenen, Boerderij ’t Paradijs, Rabobank en de provincie Gelderland.