Boer zoekt Toekomst

Tijdens de bijeenkomst ‘Boer(in) zoekt Toekomst’ op donderdag 5 maart in Nijkerk wordt u bijgepraat over ondernemersbegeleiding voor agrariërs. U hoort deze avond ook over het Agroloket waar u terecht kunt met al uw vragen, over de mogelijkheden van begeleidingstraject Zicht op de Toekomst en de Agro Ondernemersscan.

De agrarische sector staat onder druk, ook in de Regio Foodvalley. Daarom werken agri- en foodondernemers, kennisinstellingen en overheid in Landbouwnetwerk Salentein samen aan het versterken van de agrarische sector. Door het gesprek aan te gaan en behoeften in kaart te brengen, worden agrarische ondernemers gemotiveerd om na te denken over de toekomst.

75 begeleidingstrajecten en 20 Agro Ondernemersscans

Agrarische ondernemers kunnen een beroep doen op een vrijblijvend verkenningsgesprek met een coach. Vanuit deze verkennende gesprekken zijn 75 begeleidingstrajecten en twintig trajecten van de Agro Ondernemerscan beschikbaar. Op 5 maart hoort u hoe u hier gebruik van kunt maken. U bent van harte welkom bij de Rabobank aan de Van Het Hoffstraat 24 in Nijkerk.

Programma Boer(in) zoekt Toekomst

19:45 uur Ontvangst
20:00 uur Opening
20:05 uur Introductie Agroloket
20:30 uur De Rotonde: Agro Ondernemersscan
21:00 uur Zicht op de Toekomst: Ondernemersbegeleiding
21:30 uur Borrel en de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek
22:00 uur Einde avond

Lukt het niet om op 5 maart aanwezig te zijn en wilt u meer weten over Ondernemersbegeleiding of de Agro Ondernemersscan, bel dan het Agroloket (op werkdagen op 033 277 6390) of kom in het voorjaar naar de informatieavond in Ede. Bij het Agroloket kunnen agrarische ondernemers terecht met al hun vragen over het ondernemerschap.

Deze avond wordt mogelijk gemaakt door de partners van Landbouwnetwerk Salentein waaronder de betrokken gemeenten, LTO Noord Gelderse Vallei, Gebiedscoöperatie O-gen, Schuiteman Accountants & Adviseurs, Van Westreenen, Boerderij ’t Paradijs, Rabobank en de provincie Gelderland. 

Aanmeldingsformulier Boer(in) zoekt Toekomst - 5 maart 2020