,

Start Lokaal Voedsel Utrecht

Start Lokaal Voedsel Utrecht

Impressie startbijeenkomst Lokaal Voedsel Utrecht

Op 7 oktober ging Lokaal Voedsel Utrecht van start tijdens een mooie avond in Moestuin Maarschalkerweerd. Doel van het project is het beter op elkaar afstemmen van vraag en aanbod van lokaal voedsel in de provincie Utrecht. Met 55 gedreven boeren, producenten, horecaondernemers, winkeliers, bestuurders en beleidsmakers in de zaal, kwamen er tijdens de bijeenkomst minimaal 150 matches tot stand van mensen die zaken met elkaar kunnen doen of op een andere manier iets aan elkaar hebben.

Lokaal Voedsel Utrecht initiatief LEADER

Lokaal Voedsel Utrecht is een initiatief van LEADER Weidse Veenweiden en Utrecht Oost. Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Lokaal Voedsel Utrecht, stuur dan een mail naar Sandra van Kampen, sandra@lokaalvoedsel-utrecht.nu. Heeft u ook een vernieuwend idee voor het platteland in het oosten van de provincie Utrecht? Kijk dan of u in aanmerking komt voor LEADER-subsidie.

Beelden start Lokaal Voedsel Utrecht

Bekijk het filmpje van de startbijeenkomst ‘Lokaal Voedsel Utrecht’.

Verslag startbijeenkomst

In veel steden en dorpen groeit de aandacht voor lokaal voedsel bij burgers, horeca en winkeliers. Ook producenten en boerencoöperaties willen meer in de eigen regio afzetten. Maar hoe bereiken vraag en aanbod elkaar beter? Lees het verslag van de startbijeenkomst ‘Lokaal Voedsel Utrecht’

O-gen en LEADER

Gebiedscoöperatie O-gen ondersteunt het subsidieprogramma LEADER. Omdat het programma ten goede komt aan het landelijk gebied en interessant is voor onze leden.