280+

Leden

50+

Projecten

±1.500 km2

Werkgebied

Missie O-gen

Gebiedscoöperatie O-gen heeft een missie: een sterk, mooi en leefbaar landelijk gebied in de Vallei, Heuvelrug en Kromme Rijnstreek. We verbinden overheden, maatschappelijke organisaties, onderwijsinstellingen, bedrijven, ondernemers en particulieren in deze regio. Dit zijn onze leden. Samen willen we het landelijk gebied ontwikkelen: innovaties opstarten, projecten uitvoeren en resultaten behouden.

Werkgebied O-gen.

1
2
3
4
5
6
1

KROMME RIJNSTREEK

De Kromme Rijnstreek is een gebied met vele kastelen, buitenplaatsen, kersenboomgaarden, knotwilgen en hakhoutbossen. De afwisseling qua natuur, de rijke cultuurhistorie en de directe nabijheid van de stad Utrecht zorgen voor ontwikkel kansen.

2

UTRECHTSE HEUVELRUG

De Utrechtse Heuvelrug strekt zich uit van de Grebbeberg bij Rhenen tot aan het Gooimeer. Het is één van de meeste gevarieerde natuurgebieden van Nederland, met grote cultuur historische waarden. Partijen in het gebied hebben zich verzameld in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

3

REGIO AMERSFOORT

Het gebied biedt goede kansen aan landbouw, wonen, werken, natuur en recreatie. In het gebied ligt ook het polderlandschap van Arkemheen en Eemland.

4

NOORD VELUWE

Een gebied waar het goed wonen, werken en recreëren is.

5

FOODVALLEY

Onze ambitie? De FoodValley regio ontwikkelen tot hét agrofoodcentrum van Europa, de internationale topregio voor kennis en innovaties op gebied van gezonde en duurzame voeding!

6

GREBBELINIE

De Grebbelinie is een waterlinie tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, die werd aangelegd in de 18e eeuw.

Doe mee: word lid

Ook jij kunt meedoen en lid worden van O-gen. Dit kan vanaf €50 per jaar, afhankelijk van de grootte van je bedrijf en het type lidmaatschap. We hebben drie typen lidmaatschap: een gebiedslidmaatschap, maatschappelijk lidmaatschap en publiek lidmaatschap. Bekijk hieronder welk lidmaatschap bij jou past.

Voordelen van een lidmaatschap?

Via onze nieuwsflits O-gen Doet en het ledenmagazine ben je altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen en nieuws uit de regio.

Je maakt deel uit van een netwerk van mensen en organisaties waar je echt wat aan hebt. En zij kunnen jou ook vinden.

Bij onze bijeenkomsten zoals het O-gen Open Café, ontmoet je andere leden. Je kunt zelf ook een bijeenkomst organiseren.

Met andere leden en een werkorganisatie, kan O-gen helpen om jouw initiatief op te starten en door te ontwikkelen.

Je ontvangt 10% korting bij de Grebbelounge als je ons bezoekt in het Grebbelinie Bezoekerscentrum. Handig voor je zakelijke afspraken.

Welkom in het O-gen Open Café!

O-gen organiseert regelmatig het O-gen Open Café. In dit reizend café brengen we leden, ontwikkelingen en innovaties in het landelijk gebied samen. Ieder café heeft een ander thema en lid als café-eigenaar. Bekijk hieronder welke café’s er georganiseerd zijn en nog in het vat zitten. Wil jij als lid ook een keer een O-gen Open Café organiseren? Laat het ons weten.

Wat zit er in het vat?

ONTMOET ONZE LEDEN.

Wil je andere leden ontmoeten? Ga dan naar ons digitaal platform speciaal voor leden. Op het ledenplatform kun je met andere leden in gesprek gaan, op de hoogte blijven van de verschillende projecten en zelf een projectvoorstel doen. Daarnaast vind je daar een overzicht van alle leden.

Wat zeggen onze leden?

Fris en fruitig heeft de Rabobank een nieuwe medewerkster! In het O-gen Open Café Young Professionals is het eerste contact gelegd.

RabobankGelderse Vallei