Alliantie Lab: Verhalen van de Kromme Rijnstreek

Op maandag 2 december bent u van 19.00 tot 22.00 uur welkom bij het Kromme Rijnstreek Alliantie Lab in het gemeentehuis van Bunnik. Tijdens deze bijeenkomst gaan we samen aan de slag om de Verhalen van de Kromme Rijnstreek nog beter beleefbaar te maken, om zo nog meer bezoekers naar het gebied te trekken.

Verhalen van de Kromme Rijnstreek

Het afgelopen jaar zijn in samenspraak met het gebied de verhalen van de Kromme Rijnstreek opgesteld. Er is een indeling gemaakt in Kersen- en fruitteelt, de Kromme Rijn, Kastelen en Landgoederen, Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Romeinse limes. Op www.vvvkrommerijnstreek.nl zijn deze vijf verhaallijnen te vinden. Aan de hand van de verhalen laten we bezoekers zien wat er allemaal te doen is in de Kromme Rijnstreek.

Er is al veel te doen en te beleven in de streek. Door activiteiten en initiatieven te verbinden kunnen we de streek nóg aantrekkelijker maken. Bijvoorbeeld door de vaartocht Krommerijnder als arrangement aan te bieden met (horeca)locaties langs de route. Of een Romeinen menu te combineren met een overnachting in de Limeskamer.

Tijdens het Alliantie Lab gaan we met elkaar op zoek naar leuke combinaties, nieuwe ideeën en toffe arrangementen die we voor deze avond indelen in de thema’s Water, Voedsel en Erfgoed.

Wat heeft u nodig?

Een mooie locatie? Een club mensen die helpt met de uitvoering? Of een oplossing om mensen van A naar B te vervoeren? Hoe kunt u anderen helpen bij het realiseren van hun ideeën? En wat heeft u in de aanbieding? In een aantal interactieve rondes onder leiding van Bureau Buhrs wordt in het Alliantielab op 2 december vraag en aanbod bij elkaar gebracht en komen we tot ‘allianties’ die het aanbod en de belevingswaarde binnen de verhalen vergroten en die de streek, organisatie, uw bedrijf of evenement dus nóg aantrekkelijker maken om te bezoeken.

Het programma:

19.00 uur            Inloop met koffie en thee
19.15 uur            Start van de avond en toelichting programma
19.30 uur            Voorstelrondje
19.45 uur            Kracht door verbinding: vraag en aanbod in kaart brengen
21.00 uur            Allianties smeden
21.45 uur            Wrap-up allianties en afsluiting

Aanmelden Alliantie Lab 2 dec:

U kunt zich hier aanmelden voor het Alliantie Lab.

Bewegend beeld Kromme Rijnstreek

Bekijk hier filmpjes van vijf verhaallijnen op basis van de indeling: