280+

Leden

50+

Projecten

±1.500 km2

Werkgebied

Ons werkgebied.

1
2
3
4
1

Regio Noord-Veluwe en Amersfoort

Gemeenten en waterschap: 9
Belangenbehartigers en onderwijsinstellingen: 4
Recreatie en cultuur: 19
Ondernemers en advies: 20
Agrarisch ondernemers: 16

2

Utrechtse Heuvelrug

Gemeenten en waterschap: 3
Belangenbehartigers en onderwijsinstellingen: 5
Recreatie en cultuur: 9
Ondernemers en advies: 10

3

Regio Foodvalley

Gemeenten en waterschap: 8
Belangenbehartigers en onderwijsinstellingen: 6
Recreatie en cultuur: 36
Ondernemers en advies: 31
Agrarisch ondernemers: 55

4

Kromme Rijnstreek

Gemeenten en waterschap: 4
Belangenbehartigers en onderwijsinstellingen: 4
Recreatie en cultuur: 11
Ondernemers en advies: 6
Agrarisch ondernemers: 2

Doe mee: word lid

Ook u kunt meedoen door lid te worden van O-gen. Dit kan vanaf €51 per jaar, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en het type lidmaatschap. We hebben drie typen lidmaatschap: een Gebiedslidmaatschap, Maatschappelijk lidmaatschap en Publiek lidmaatschap. Bekijk hieronder welk lidmaatschap bij u past.

Voordelen als O-gen lid:

Via onze nieuwsflits O-gen Doet en het O-gen Open magazine bent u op de hoogte van actuele ontwikkelingen en nieuws uit de regio.

U maakt deel uit van een netwerk van mensen en organisaties waar u echt wat aan heeft. En zij kunnen u ook vinden.

In het O-gen Open Café en andere bijeenkomsten ontmoet u andere leden. U kunt zelf ook een bijeenkomst organiseren.

Met andere leden, onze innovatiemakelaar en werkorganisatie, kan O-gen u helpen om uw initiatief op te starten en door te ontwikkelen.

Leden ontvangen 10% korting bij de Grebbelounge als u ons bezoekt in het Grebbelinie Bezoekerscentrum. Handig voor zakelijke afspraken.

Het O-gen Open Café!

In het reizende O-gen Open Café brengen we leden, ontwikkelingen en innovaties in het landelijk gebied samen. Ieder café heeft een ander thema en lid als café-eigenaar. Bekijk hieronder welke café’s er georganiseerd zijn en nog in het vat zitten. Als lid kunt ook u een keer een O-gen Open Café organiseren. Laat het ons weten via communicatie@o-gen.nl.

Ontmoet onze Gebiedsraad.

Alle leden zijn vertegenwoordigd in de Gebiedsraad van O-gen, de ledenraad. De Gebiedsraad stuurt de richting van O-gen en ziet toe op de organisatieontwikkeling. Ieder lid van de raad vertegenwoordigt een eigen kieskring. Samen vertegenwoordigen 18 leden onze leden op het hoogste bestuursniveau. Bekijk hieronder wie namens u in de Gebiedsraad zit.

Ontmoet onze leden.

Wil u andere leden ontmoeten? Ga dan naar ons digitaal platform speciaal voor leden. Op het ledenplatform kunt u met andere leden in gesprek gaan, op de hoogte blijven van de verschillende projecten en zelf een projectvoorstel doen. Daarnaast vindt u daar een overzicht van alle leden.

O-gen Open magazine.

Leden ontvangen twee keer per jaar het O-gen Open magazine op de deurmat. Samen met korte nieuwsberichten, blogs en prachtig beeldmateriaal laat het magazine op een tastbare manier zien wat O-gen doet.