Op maandag 2 december bent u van 19.00 tot 22.00 uur welkom bij het Kromme Rijnstreek Alliantie Lab in het gemeentehuis van Bunnik. Tijdens deze bijeenkomst gaan we aan de slag om de Verhalen van de Kromme Rijnstreek nog beter beleefbaar te maken om nog meer bezoekers naar het gebied te trekken.

Verhalen van de Kromme Rijnstreek
Het afgelopen jaar zijn in samenspraak met het gebied de verhalen opgedeeld in Kersen- en fruitteelt, de Kromme Rijn, Kastelen en Landgoederen, Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Romeinse limes. Aan de hand van deze verhalen laten we bezoekers zien wat er allemaal te doen is.

Combinaties, ideeën en arrangementen
Er is al veel te doen en te beleven in de streek. Door activiteiten en initiatieven te verbinden kunnen we de streek nóg aantrekkelijker maken. Tijdens het Alliantie Lab gaan we met elkaar op zoek naar leuke combinaties, nieuwe ideeën en toffe arrangementen. Wat heeft u als ondernemer of organisatie hiervoor nodig? Een locatie? Een club mensen die helpt met de uitvoering? Of juist een oplossing om mensen van A naar B te vervoeren? En hoe kunt u anderen helpen bij het realiseren van hun ideeën? Wat heeft u als organisatie of onderneming in de aanbieding?
In een aantal interactieve rondes brengen we vraag en aanbod bij elkaar en komen we tot ‘allianties’ die het aanbod en de belevingswaarde binnen de verhaallijnen vergroten en die de streek, organisaties, bedrijven of evenementen nóg aantrekkelijker maken om te bezoeken.

> U kunt zich hier aanmelden voor het Alliantie Lab

> Bekijk hier filmpjes van vijf verhaallijnen op basis van de indeling: