O-gen Open Grand Café

O-gen Open Grand Café

Geweest: 19 januari 2018
Waar: Fort aan de Buursteeg, Renswoude

Vrijdag 19 januari opende Gebiedscoöperatie O-gen haar deuren voor leden en niet-leden, om kennis te maken met de nieuwe locatie in Renswoude en de plannen voor 2018. In het O-gen Open Grand Café werd duidelijk dat O-gen met het Grebbelinie Bezoekerscentrum en De Grebbelounge op dezelfde locatie vol ambitie werkt aan het samen brengen van ondernemers, inwoners, innovaties en ontwikkelingen op het platteland.

Zichtbaar in het ondernemen

Een droom is uitgekomen zegt Gerard van Santen met pret o-gen, directeur van O-gen. Het gebouw op het Fort aan de Buursteeg staat en het bruist van de activiteit. De ideeën voor het gebied komen los en de uitvoering van projecten is in volle gang. Zichtbaar zijn in het ondernemen met en door iedereen die vooruit wil komen: ‘Zo heb ik mij het voorgesteld en het is fantastisch om te zien dat het ook zo werkt’, zegt Gerard. Dat zien de 80 cafégasten terug in het jaaroverzicht 2017. Daarmee is het eerste grand café van start gegaan.

Het O-gen Open Grand Café is de grote versie van het O-gen Open Café waarmee onlangs een start is gemaakt. Maandelijks komen leden en niet-leden samen in een pop up café, steeds op nieuwe locatie in het werkgebied. Ideeën voor het platteland worden hier geopperd en jongeren, studenten worden gemixt met overheden, bedrijven en ondernemers. De eerste stageplaatsen, werkplekken en coaching afspraken zijn al gevonden.