focus op

Kern met Pit – Workshops

Geplaatst op 09-03-2018

Kern met Pit steunt buurtinitiatieven die als doel hebben om de betrokkenheid van buurtbewoners in de wijk te vergroten, door middel van persoonlijke adviseurs die een deelnemende groep van advies voorziet bij hun project. Kern met Pit organiseert per jaar ook verschillende interessante workshops en bijeenkomsten.

Speciaal willen wij de volgende workshops onder de aandacht brengen, omdat zij onderdeel zijn van ons leefbaarheidsprogramma. Op 28 maart is er in Nieuwegein een workshop over de voordelen van crowdfunding voor burgerinitiatieven. De toegang hiervoor is gratis, maar het aanmelden is wel noodzakelijk. Klik hier om u aan te melden voor deze workshop. De avond begint om 18 uur met soep en broodjes.

Vervolgens is er op 12 april een workshop over het mobiliseren en binden van vrijwilligers in Renswoude. Ook hiervoor is de toegang gratis, maar moet u zich wel van tevoren aanmelden. De workshop zal om 18 uur beginnen met soep en broodjes. Klik hier om u aan te melden voor deze workshop.

Bekijk hier welke workshops er nog meer georganiseerd worden.