Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is 15 jaar! Dit is op 18 oktober gevierd met een feestelijke bijeenkomst op De Paltz in Soest. Het park werd op 11 oktober 2003 officieel geopend door minister Veerman. Landgoedeigenaren, natuurorganisaties, Provincie Utrecht, gemeenten, terreinbeheerders, diverse belangenorganisaties en O-gen zetten zich al 15 jaar gezamenlijk in voor betere bescherming, versterking en beleving van natuur, landschap en erfgoed op de Utrechtse Heuvelrug. Op de feestelijke bijeenkomst waren circa 90 gasten aanwezig.

Het Nationaal Park viert de hele maand oktober feest met onder andere een speciale jubileumkrant die in de hele regio in een oplage van meer dan 200.000 stuks huis aan huis wordt verspreid, een fotowedstrijd via social media, het hijsen van de ‘Wij zijn 15’ vlag op 11 oktober door circa 20 partners in het park, en in de herfstvakantie een Beleefweek Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Kijk voor meer informatie over 15 jaar Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, de fotowedstrijd, de Beleefweek in de herfstvakantie en de samenwerkingsagenda op: www.np-utrechtseheuvelrug.nl/wijzijn15

Het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug is lid van O-gen en een belangrijke partner. O-gen ondersteunt het Nationaal Park met het Gebruikersloket. Hier kunnen particulieren en organisaties terecht voor hun algemene vragen over het Park. Onze medewerkers beantwoorden deze vragen of sturen ze door naar de partners binnen het Nationaal Park.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *