focus op

Inloopavond herinrichting Elster Buitenwaard op 24 oktober

Geplaatst op 10-10-2017

In opdracht van de provincie Utrecht werkt de Gebiedscoöperatie O-gen aan de uiterwaarden tussen Rhenen en Wijk bij Duurstede. Eén van deze uiterwaarden is de Elster Buitenwaard. Het vorig jaar gepresenteerde voorlopige ontwerp is inmiddels verder uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Wij willen dit graag aan jullie tonen, en nodigen je daarom van harte uit voor een inloopavond op dinsdag 24 oktober van 19.30 – 21.00 uur in Elst (Multifunctioneel gebouw Het Bestegoed, Tabaksweg 20, 3921 EK Elst).

Inloopavond

Deze avond is er volop gelegenheid om je te laten informeren over het inrichtingsplan, de vergunningenprocedure, de planning en wat dit betekent voor de omgeving. Tijdens de inloopavond zijn op meerdere plekken in de zaal medewerkers aanwezig. Je kunt vragen stellen, kaartmateriaal van het ontwerp bekijken en je reactie achterlaten.

Ontwerp Elster Buitenwaard

Het ontwerp en een toelichting kun je alvast bekijken op onze website: www.o-gen.nl/project-uiterwaarden-nederrijn. Hier kun je ook de toekomstige inrichting vanaf verschillende punten bekijken met een viewer. Deze viewer is tot eind november ook te bekijken in de hal van de bibliotheek in Het Bestegoed in het kader van de expositie “Natuurontwikkeling langs de Nederrijn”.

Klik hier voor de uitnodiging.