focus op

Samen sterk ondernemen in O-gencafé op 14 november

Geplaatst op 26-09-2017

Leden een podium bieden om ideeën en initiatieven te delen, netwerken, ontmoeten, debatteren en elkaar helpen. Dat gaan we doen in het maandelijkse O-gencafé op de tweede dinsdag van de maand. Iedere keer met wisselende thema’s, sprekers en locaties. Het O-gencafé gaat om inspireren, ontwikkelen en innoveren in een ontspannen sfeer. Op dinsdag 14 november van 16.00 – 18.00 uur trappen we af in het Grebbelinie Bezoekerscentrum (Buursteeg 2, Renswoude). Onze innovatiemakelaars zijn benieuwd welke kansen jij ziet voor ontwikkeling en innovatie in de regio. Daarna is het de beurt aan één van de leden. Wie doet/denkt mee?

Ontwikkeling en innovatie in het O-gencafé

Met het O-gencafé willen we trends en problemen in het buitengebied erkennen en aanpakken, samen debatten voeren, kennis uitwisselen, advies uitbrengen en ons netwerk vergroten. Op deze manier kunnen we samen ideeën en initiatieven realiseren. Daar gaan de innovatiemakelaars van O-gen bij helpen. Wicha Benus en Saskia Kemperman gaan met leden op zoek naar de juiste partners, kennis en financiering om kansrijke ideeën en innovaties van de grond te krijgen.

Foto door Marijke van Eijkeren (beeldbank.o-gen.nl)

Ontwikkelvisie: Samen sterk ondernemen

In de komende jaren wil O-gen zich samen met jullie richten op het realiseren van kansrijke ideeën die in het buitengebied leven, maar nog niet vertaald zijn naar projecten. Deze ambitie is opgeschreven in de ontwikkelvisie ‘Samen sterk ondernemen’ (download hier). Op 14 november bespreken we wat samen sterk ondernemen inhoudt en maken we kennis met de innovatiemakelaars van O-gen. Zij zijn vooral benieuwd welke kansen op vernieuwing, ontwikkeling en innovatie jij ziet.

Heb je een idee of initiatief dat bijdraagt aan een krachtig en vitaal landelijk gebied, wil jij dit delen of andere leden juist verder helpen met jouw kennis? Meld je dan aan voor het O-gencafé op 14 november via secretariaat@o-gen.nl.

Volg de innovatiemakelaars online

Meer informatie over het O-gencafé, het programma en vervolgdata komen binnenkort online. De innovatiemakelaars zijn ondertussen al gestart. Heb jij ideeën, suggesties of vragen aan de innovatiemakelaars? Neem dan contact met ze op via w.benus@o-gen.nl/s.kemperman@o-gen.nl of volg Wicha via Facebook en Twitter.