focus op

O-gen Open Café

O-gen Open Café

Iedere maand organiseert O-gen voor en met leden het O-gen Open Café. In dit pop-up café brengt O-gen inwoners, ondernemers, ontwikkelingen en innovaties op het platteland samen, steeds op een nieuwe locatie in het werkgebied. Ideeën voor het platteland worden hier geopperd en studenten, overheden, bedrijven en ondernemers met elkaar verbonden. Het is een informeel contactmoment tussen werkorganisatie, leden en niet-leden. Ieder café heeft een ander thema en kent een nieuwe café-eigenaar. Deze eigenaar is lid van O-gen, enthousiast ambassadeur van het gekozen thema en staat voor samen ondernemen in het buitengebied. Wil jij het café een keer organiseren? Laat het aan ons weten via m.reijneker@o-gen.nl. 

De cafés komen op de agenda, maar hier lees je alvast meer over het volgende café over Duurzame Energie op 30 mei op Fort Honswijk in Schalkwijk.

Wat voor soort ledenbijeenkomsten organiseert O-gen nog meer?

O-gen probeert voor alle leden interessante bijeenkomsten te organiseren. Voor ondernemers en particulieren maar ook voor de publieke sector. De ene keer is dit een excursie naar een aantal projecten, de andere keer nodigt O-gen een spreker uit om nieuwe kennis te delen. Juist het samen komen van alle verschillende leden maakt de bijeenkomsten zo interessant. Als lid mag je uiteraard ook suggesties doen voor het organiseren van een ledenbijeenkomst. Wij kijken dan met je mee of het idee haalbaar is.

Bekijk hier de agenda op de homepage met de eerstvolgende bijeenkomsten. Zien we je daar?

 

Gebiedscoöperatie O-gen
Burg. Royaardslaan 1
3925 GG Scherpenzeel
T: (033) 277 63 90