focus op

O-gen Open Café – young professionals in landelijk gebied op 12 december

Geplaatst op 28-11-2017

Dinsdag 12 december draait het O-gen Open Café om matchmaking tussen young en old(er) professionals in het landelijk gebied. Met o.a. emeritus hoogleraar Jan Douwe van der Ploeg, professor in rurale sociologie, gaan we op zoek naar kansen voor studenten en jong afgestudeerden. Met GAW ontwerp + communicatie achter de tap, gaan de deuren van Rijksmonument  ‘het Schip van Blaauw’ om 19.30 uur open.

Speeddating

Dit voormalig Laboratorium Plantenfysiologie van Wageningen UR, is dé perfecte plek om studenten en jong afgestudeerden via speeddating te koppelen aan overheden, bedrijven en ondernemers werkzaam in natuurontwikkeling, energie, duurzame landbouw, regionaal voedsel en meer. Young professionals ontmoeten deskundigen uit het veld, terwijl de old(er) professionals worden geïnspireerd door de nieuwe generatie. Meld je nu aan via secretariaat@o-gen.nl.

Programma

19.30 uur •  Cafédeuren open
20.00 uur • Start O-gen Open Café
20.10 uur • Welkom door prof. dr. ir. Jan Douwe van der Ploeg
20.30 uur • Speeddating
21.15 uur • Netwerkborrel

O-gen Open Café

Het O-gen Open Café reist iedere maand door het buitengebied van de Gelderse Vallei, Heuvelrug en Kromme Rijnstreek heen. Met wisselende thema’s en O-gen leden achter de tap, is het een informele plek om mensen te ontmoeten, kennis te delen en ideeën uit te wisselen.

We zien je graag in het O-gen Open Café. Klik hier voor de uitnodiging.