Geweest: 30 mei 2018
Waar: Fort Honswijk, Lekdijk 58 in Schalkwijk

We zijn het erover eens: de energietransitie moet sneller. Maar hoe? Vanuit het programma LEADER nodigt O-gen je uit aan de stamtafel van het O-gen Open Café woensdag 30 mei om 19.30 uur in Fort Honswijk, Schalkwijk. Dit is ook meteen het Streekplatform Kromme Rijn. Ook jouw energie is hard nodig.

Energie op de kaart
In het O-gen Open Café gaan we energieinitatieven letterlijk in kaart brengen en plannen maken om samen de transitie in het LEADER gebied Kromme Rijnstreek en Heuvelrug te versnellen. Nadat we alle initiatieven in beeld hebben gaan we in gesprek over de kansrijkheid van deze initiatieven en wie of wat er nodig is  om te versnellen. Resultaat is een overzicht van kansrijke projecten en de benodigde aanpak voor een succesvolle realisatie. Henk Muis van de EigenWijkse energiecoöperatie en Ad van Wijk, professor Future Energy System TU Delft, leiden de avond in. Restaurant Grebbelounge zorgt voor de hapjes en drankjes. Ook jouw energie is hard nodig.

Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *