focus op

Jouw project met O-gen

Zie je mogelijkheden of heb je ideeën voor een bepaald project in jouw regio? Ben je op zoek naar iemand die jou verder op weg kan helpen? Of wil je hierin graag samwerken met andere partijen in de regio? Dan ben je bij gebiedscooperatie O-gen aan het juiste adres. 

Wij denken en werken graag mee met jouw project of idee. O-gen heeft jarenlange ervaring in gebiedsontwikkeling in de regio (Heuvelrug, Kromme Rijnstreek en Vallei). Hierdoor heeft O-gen een groot netwerk en veel ervaring in diverse activiteiten en projecten.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan: het verbeteren van de verkavelingsstructuur, meedenken en werken bij aanleg van recreatieve routes, organiseren van het herstel van cultuurhistorische elementen, zijn betrokken bij grondtransacties, realiseren natuurontwikkeling en natuurverbindingen en ondersteunen agrariërs bij het onder de aandacht brengen van hun bedrijf.

O-gen kan bijvoorbeeld met jou meedenken over de aanpak, het zoeken naar mogelijkheden voor financiering, het leiden van projecten, het toezien op het uitgevoerde proces, het opstellen van inrichtingsplannen, het afsluiten van convenanten met landgoederen of het bijeenbrengen van netwerken.

Wil je meer weten over wat O-gen voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Gebiedscoöperatie O-gen
Buursteeg 2
3927 EJ Renswoude
T: (033) 277 63 90